Популярна українська співачка Slavia (справжнє ім'я - Ярослава Притула), яка більше року тому розлучилася зі співаком, музикантом, актором та ведучим Дзідзьо (Михайлом Хомою) після 7 років шлюбу.

Дівчина вирішила більше уваги приділяти своїй сольній кар'єрі. Ярослава, до того ж, активно розвиває свою особисту сторінку у соціальній мережі Instagram. Там співачка ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя.

Slavia. Фото: instagram.com/slavia_official/

Якось вона вирішила обговорити з передплатниками тонкощі стосунків між людьми.

"Якщо у відносинах все нормально, все стабільно, але немає ЩАСТЯ, це болото. З цієї зони комфорту важко вийти, тому що нам важко від чогось відмовитися. У відносинах є цикли: 9 років, потім криза 18,6. цей час розлучаються багато пар.. Якщо Всесвіт бачить у вас потенціал-у вас можуть просто з-під ніг забрати маленький світ, який ви насиділи, і сказати: "Давай, починай заново!" Звичайно, спочатку людина перебуває в шоці, але Потім йде у сильний розвиток " , - упевнена Slavia.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Скрін, Instagram Slavia

Вона також додала, що кожна людина нам дана для чогось, але буває так, що відносини себе вичерпали, і вже неможливо зростати разом.

... пара стоїть на одній точці. Тоді цілком можливо, що зміни будуть на краще, тому не потрібно цього боятися. винагороджує за те, що ви виявили сміливість, і постояли за себе. Бути в нещасливих стосунках або просто бути щасливим - недобре для карми", - пояснює співачка, додаючи, що саме про це вона співає у новій пісні, прем'єра якої запланована на 11 лютого .

Скрін, Instagram Slavia

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia торкнулася українців, виконавши хіт від Лесі Українки: "Я була малою горда".

Раніше ми повідомляли, що Дзідзьо знайшов споріднену душу в лісовому бородачі та подарував йому власний голос: "Так сильно ми з ним схожі".