Популярний український блогер, модель, б'юті-майстер, зірка соціальних мереж TikTok та Instagram Олег Машуковський, який днями зізнався, що хоче в майбутньому зробити своєму хлопцеві пропозицію руки та серця, продовжує радувати відданих шанувальників яскравими кадрами.

Цього разу Олег у одному зі старих дворів української столиці вирішив попозувати зі своїми подругами, які часто з'являються у його відео для TikTok. Однак багато шанувальників із Instagram просто не впізнали дівчат.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Машуковського у мережі Instagram.

Публікація Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Сам улюбленець популярної співачки Анастасії Приходько Олег Машуковський ніяк не підписав знімки, а лише дав можливість фанатам писати в коментарях усе, що їм заманеться.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Деякі люди навіть подумали від незнання, що поряд з Олегом російська блогерка Валя Карнавал, проте це не так. Олег давно не спілкується з блогерами з Росії - про це він чітко висловився кілька тижнів тому.

На знімку можна побачити, що хлопці дуже легко одягнені для лютневої погоди, але це не завадило у спідницях та топах зробити круте фото. Давайте таки дізнаємося, що ж пишуть люди в коментарях, там справжня пожежа: "Не всі вийшли супер, на жаль", "Дивись, а то захворієш", "Ліля ти мене звичайно вибач, але на цьому фото ти одягнулася не дуже", "Оце так любовний трикутник", "Я подумала що це Валя Карнавал", "А Ліля це транс?", "Вибухове тріо".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Хлопець не робить мені...": Олег Машуковський зізнався, що хоче подарувати коханому руку, серце та все інше.

Раніше повідомлялося, "Кинути камінь у кожну...": Олег Машуковський розповів, що робити, якщо тебе ображають – вистачить мовчати.

Також, "Пафосна вечірка...": іменинник у колготках Олег Машуковський встиг "натягнути", подружки лише посміхалися.