Відома українська співачка Ірина Федишин повідомила про велике горе, що обрушилося на її родину — на фронті загинула близька людина. Подробиці зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин поділилася з шанувальниками, що на фронті обірвалося життя її двоюрідного брата, з яким вона була у дуже близьких та теплих стосунках. Чоловік із перших днів пішов добровольцем на війну і до останнього стояв за свою рідну країну.

Ірина Федишин. Фото: Instagram

"Не вірю. Сьогодні втратила свого двоюрідного брата Романа Климковича, який у свої 34 роки віддав життя за Україну, загинув у бою під Соледаром. З перших днів війни пішов захищати рідну землю добровольцем", - написала співачка.

Ірина Федишин поділилася серією теплих фото із братом героєм та зізналася, що до останнього не вірила, що його не стало. За словами співачки, їй до останнього хотілося думати, що він потрапив у полон або був поранений, але отримала підтвердження від бойового побратима та друга брата.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Ти пишався мною, а я все життя пишатимуся твоїм подвигом – віддати життя за свободу України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику. Спи спокійно, мій братику", - попрощалася з братом артистка.

Раніше портал Знай повідомляв, красуня Ірина Федишин дратувала спокусливим поглядом українців: "У мене починається частіше серцебиття".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин показала, від кого успадкувала миловидну зовнішність: "Три покоління красунь".

Крім того, ми писали, Ірина Федишин показала, на які зміни на вигляд зважився її чоловік: "Як хлопчик 20 років".