Метью Перрі виглядав розпатланим, коли вперше за кілька місяців вийшов із дому після публікації своїх відвертих мемуарів.

Чендлер Бінг із серіалу "Друзі" виглядав змученим біля свого будинку в Хідден-Хіллз після того, як у середу вирушив на пробіжку до Starbucks у Лос-Анджелесі на нових фотографіях, отриманихСторінка шоста.

Метью Перрі: скрін з відео

53-річний актор був недбало одягнений у сіру сорочку Henley та джинси і відростив неохайну бороду, стежачи за доставкою меблів до себе додому. Схоже, що Перрі займався ремонтом будинку.

Зірку "Цілих дев'ять ярдів" востаннє бачили на публіці ще в листопаді, коли він з'явився на червоній доріжці на вечірці GQ "Чоловіки року 2022" у West Hollywood Edition.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

На вечірці він виглядав набагато краще, посміхаючись на фотографіях і виглядаючи бадьоро, коли був одягнений у чорний блейзер, одягнений поверх сірої футболки, та в окулярах у круглій оправі.

Метью Перрі на червоній доріжці, фото із соцмереж

Перрі стверджував, що витратив близько 9 мільйонів доларів, намагаючись протверезіти. Ще в жовтні він не уточнив, як довго він чистий, але сказав, що вживає заходів день за днем.

"Тепер я досить здоровий, - сказав він People, перш ніж пожартувати: "Мені потрібно більше не ходити в спортзал, тому що я не хочу грати тільки в супергероїв. Але ні, зараз я досить здоровий хлопець".

Він додав: "Це важливо, але якщо ви втрачаєте тверезість, це не означає, що ви втрачаєте весь цей час та освіту. Твоя твереза ​​дата змінюється, але це все, що змінюється. Ви знаєте все, що знали раніше, поки ви могли пробитися назад, не вмираючи, ви багато чого навчилися.

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

Нагадаємо, що Чендлер Бінг із серіалу "Друзі" ледь не загинув через наркотики: кома, 14 швів і калоприймач Метью Перрі.

Раніше ми повідомляли, що 53-річний колега Дженніфер Еністон Метью Перрі з "Друзів" скотився у прірву.