Віднедавна путін заборонив у росії все, що є "пропагандою" нетрадиційних сексуальних відносин. Це стосується навіть делікатних фраз у фільмах та зображень веселки – символу ЛГБТ-спільноти. Зірки, особливо ті, що підтримують війну в Україні, активно танцюють під дудку свого диктатора.

Філіп Кіркоров вже давно зізнався у своїх уподобаннях щодо вибору партнера, хоча все й так було очевидним. Але в другому сезоні шоу "Маска" він вирішив підіграти своєму президенту і розповісти про те, як "світ божеволіє", і люто засудив трансгендерність.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Американська хіп-хоп співачка Cardi B, за його словами, трансгендерна особистість. Після того, як він відкрив усім цю "таємницю", не забув згадати, що в росії все по-іншому, а погляди у людей виключно "традиційні". Пальцем він показав на присутніх і гордо назвав їх багатодітними матерями.

"Світ збожеволів. Ми тут у повному порядку. Ми традиційні сім'ї, все добре", - заявив Кіркоров.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Кіркоров та інші, кадр з відео

Поруч із ним сиділа російська співачка Валерія, яка підтримує криваву війну проти України та не раз виступала перед окупантами. Вона сміялася і явно бавилася.

Більш того, почесне місце з іншими гостями посіла одеситка Регіна Тодоренка з "Орла та Решки", яку давно всі українці вважають зрадницею. Адже вона залишилася жити в країні-терористці і мовчала про те, що діється в Україні.

Нагадаємо, поки діти Кіркорова влаштовують істерики, малюки Галкіна та Пугачової різко подорослішали.

Раніше ми писали про те, що колишнього Корольової Ігоря Ніколаєва змусили збрити вуса після призову до армії: артиста просто не впізнати