Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав продовження привабливої ​​історії про те, як п'яний росіянин намагався викрасти тіло Леніна з Мавзолею. Пародію на "розкрадачу гробниць" він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий регулярно піднімає настрій українцям своїми неймовірними пародіями на неадекватних сусідів, які напали на Україну чи підтримують злочинну війну.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист вирішив показати продовження історії з п'яним росіянином, який кілька днів тому намагався вкрасти тіло Леніна з Мавзолею. Як відомо, "розкрадач гробниць" так і не виконав свою місію, оскільки його спіймали поліція на червоній площі. Юрій Великий показав, що відбувалося із чоловіком вже на допиті у черговій частині.

Українці посміялися від душі та подякували гумористу за геніальну роботу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Показати ще

"Великий, не втомлюся повторювати що ти найкращий. Дякую за посмішку на обличчі. Сміємося і не здаємося", "Які ви круті! Молодці", "Юрій, як завжди, браво! Ех, так і згадалося: "Я маленька дівчинка, я в школу не ходжу, я Леніна не бачила, але я його люблю! "Може й справді, пора вже стибрити і звільнити місце іншому???", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, як Лукашенко вразила екзотика Зімбабве: "Взагалі не хотів їхати".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливі українці допомагають ЗСУ з "Леопардами": "Розрив".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує".