Відомий український музикант Віктор Павлік показав свою дружину Катю Репяхову після пластичної операції на обличчі. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Молода блогерка та дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зважилася на пластичну операцію, від якої її зірковий чоловік, зважаючи на все, був не в захваті.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото: Instagram

Так, Віктор Павлік прийшов провідати дружину до клініки та показав, як вона виглядає після операції. Він натякнув, що не розуміє такого роду хірургічні втручання.

"Прийшов провідати дружину, будь ласка. Пам'ятаєте фільм "Маска"...не смійся, не можна сміятися. Дивіться, я не знаю, як це пережити, що молодість робить з людьми. Я шокований", - заявив артист, сидячи біля дружини.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Катя Репяхова поспішила відповісти і заявила, що результат операції дуже сподобається музикантові і в їхньому особистому житті все буде ще краще.

"Повір мені, хотітимеш мене ще в 10 разів більше", - відповіла вона.

На своїй сторінці в соцмережі блогерка показала чіткіший кадр після операції і зазначила, що дуже щаслива, адже здійснилася її мрія.

Катя Репяхова. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлік показав, до якого геройського роду належить – усі ми козаки: "Слава нашим".

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова не змогла змиритися з втратами і "постукалася" прямо до росіян: "Україна вже перемогла".

Крім того, ми писали, Катя Репяхова похвалилася своїми багатствами, може й без Віктора Павліка: "Чоловік настільки звик".