У неділю, 26 листопада, в шведському Естерсунді в змішаній естафеті на першому етапі Кубка світу з біатлону українські спортсмени показали не найкращу скорострільність і замкнули десятку найкращих.

Збірна України складалася з Сергія Семенова, Артема Прими, Валі Семеренко та Олени Підгрушної. У жінок виникли серйозні проблеми з гвинтівкою на стрільбі стоячи, через що українці втрачали занадто багато часу.

Відставання України від переможця на фініші склало більше двох хвилин, при тому що «синьо-жовті» показали кращу стрільбу в гонці.

Переможцем же міксту стала збірна Норвегії, яка на останньому етапі зусиллями Еміля Свендсена обійшла Італію, Словаччину та Німеччину в боротьбі за перше місце.

В принципі, італійці самі подарували перемогу норвежцям, коли Лукас Хофер на стрільбі лежачи пішов на коло штрафу. На стрільбі стоячи Свендсен мало не відповів йому тим же - але впорався зі стрільбою з восьми пострілів.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Головною сенсацією стала команда Словаччини, яка фінішувала четвертою. Відмінна жіноча частина гонки (друге місце) здавалося б повинна стати максимумом для словаків, але ні, інформує SportArena.

До вашої уваги результати гонки:

1. Норвегія (0 + 13) 1:11:31.7;

2. Італія (1 + 6) +5.3;

3. Німеччина (0 + 10) +6.4;

4. Словаччина (0 + 9) +7.7;

5. Швеція (1 + 5) +34.5;

6. Росія (0 + 7) 47.9;

...

10. Україна (0 + 6) +2:14.2.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українці фінішували шостими в стартовій гонці Кубка світу з біатлону.