Відомий український агент В'ячеслав Заховайло розповів секрет успіху для Шахтаря та Динамо у матчах плей-офф Ліги чемпіонів та Ліги Європи:

"На цій стадії легких суперників не буває. АЕК – міцна команда, яка мало пропускає і легко переходить із оборони в атаку. В принципі, команда середнього рівня, за європейськими мірками. Досить пристойна. Все буде залежати від того, як Динамо підготується до цієї гри. Все в їхніх руках.

Звісно, віддаю перевагу киянам. Якщо вони тактично грамотно побудують гру, добре зіграють в захисті, то в Києві ми поставимо крапку і пройдемо далі. Як воно буде – покаже час. Побачимо, як буде готуватися Динамо.

Будуть підсилення чи ні – біло-синім все одно під силу вирішити питання в 1/16 Ліги Європи.

Сумніваюся, що в киян будуть підсилення цього трансферного вікна. Зимова перерва досить коротка і гравці мають мало часу якісно адаптуватися в новому колективі. Але якщо підсилення будуть і вони підвищать конкуренцію в команді на позиціях, які найбільше цього потребують – чому б і ні?

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У Шахтаря шанси 50/50. Гірники теж "не ликом шиті". Я б Рому не назвав явним фаворитом у цій парі. Більше того, якщо Шахтар вдало зіграє в захисті, то їм під силу пройти Рому. Вона теж зірок із неба не ловить зараз. Їхня перевага в тому, що команда буде в накаті, граючи в чемпіонаті. Не думаю, що цей момент стане вирішальним в протистоянні гірників і вовків, – цитує функціонера ресурс 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, що Шахтар зіграє в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з римською Ромою. Перший матч гірники зіграють на власному полі, а потім на виїзді.

Динамо ж в 1/16 фіналу Ліги Європи зустрінеться з грецьким АЕКом. Перший матч підопічні Олександра Хацкевича зіграють у Греції, а матч відповіді вже в Києві.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що екс-тренер Шахтаря не розуміє, як команда пройшла в плей-офф Ліги чемпіонів.