У суботу, 16 грудня, відбувся фінальний матч Клубного чемпіонату світу, в якому в боротьбі за головний трофей зійшлися мадридський Реал і бразильський Греміо.

Зустріч європейського і латиноамериканського чемпіонів виходили на дуже конкурентною. Підопічні Зінедіна Зідана володіли повною перевагою, в той час як суперник Вершкових за весь поєдинок так жодного разу і не потривожив воротаря Реала Кейлор Наваса. У підсумку, Вершкові зуміли втілити свою перевагу в один забитий гол, автором якого став форвард Кріштіану Роналду - португалець відзначився у воротах суперника точним ударом зі штрафного.

Варто зазначити, що цей гол став для португальця сьомим в рамках даного турніру. Таким чином він повторив рекорд за всю історію проведення КЧC/Міжконтинентального кубка, який раніше встановив легендарний Пеле.

Додамо, що мадридський Реал виграв три Клубних чемпіонати світу за останні чотири роки. За цим показником Королівський клуб зрівнявся з іншого іспанською командою - Барселоною.

Реал - Греміо 1:0
Гол: Роналду, 53

Реал: Навас - Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело - Кроос, Каземіро, Модріч - Іско (Лукас, 76) - Бензема (Бейл, 80), Роналду
Греміо: Марсело Грое - Еділсон, Педро Жеромель, Каннеманн, Кортез - Джейлсон, Мічел (Майкон, 85) - Раміро (Евертон, 71), Луан, Фернандіньйо - Барріос (Жаел, 63)

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Попередження: Каземіро

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував всі результати матчів Клубного чемпіонату світу.