Лондонський Арсенал переміг на виїзді Мілан в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи з рахунком 0:2. У другому таймі нападник "канонірів" Денні Велбек завдав удару по воротах італійців, на який неможливо дивитись без сміху.

27-річний англієць проривався до воріт суперника та вирішив вдарити за меж штрафного. М'яч покатився кудись у бік та навіть не перетнув лицьову лінію. Велбек після цього удару впав та ще й апелював до арбітра, що його нібито штовхали. Ніхто бідолашного не чіпав.

Фанати Арсенала пишуть у Twitter, що після такого удару Велбека, ймовірно, попросять залишити команду. Лондонський клуб, скоріше за все, влітку залишить й головний тренер Арсен Венгер. Перед перемогою над Міланом "каноніри" програли чотири матчі поспіль.

У цьому сезоні Велбек відіграв за Арсенал 29 матчів в усіх турнірах, в яких забив п'ять голів та віддав один точний пас. "Каноніри" йдуть на шостому місці у чемпіонаті Англії. Наприкінці лютого команда Венгера програла у фіналі Кубку Англії Манчестер Сіті з рахунком 3:0.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Велбек є вихованцем Манчестер Юнайтед. За основну команду "червоних дияволів" він провів 92 матчі та забив 20 голів. У 2014 році Денні зрозумів, що не може стати основним гравцем у Манчестері, тому переїхав до Лондона за 16 млн фунтів. За чотири неповних сезони в Арсеналі Велбек забив лише 13 голів.

З 2011 року Велбека викликають до збірної Англії, де його справи йдуть дещо краще. За "трьох левів" він забив 15 голів у 36 матчах.

Цікаво, що в Арсеналі Велбек заробляє по 4 млн фунтів стерлінгів на рік.

Дивіться: огляд матчу Мілан - Арсенал

Як повідомляв портал Знай.Спорт, керівники Арсенала вже визначились, ким замінять Венгера.