Досвідчений півзахисник Манчестер Юнайтед і збірної Бельгії Маруан Феллайні, відомий пишною шевелюрою, зробив із собою вражаючі зміни.

30-річний бельгієць, який наразі відновлюється від травми коліна, виклав нову зачіску для GQ Style.

Новий образ Маруана, повернення якого намічене на кінець березня, виглядає досить незвично і точно треба час, аби до нього звикнути.

Відзначимо, що яскравим етапом кар'єри півзахисника стали виступи за Евертон, в який він перейшов у кінці літнього трансферного вікна 2008 року, підписавши з клубом п'ятирічний контракт. Сума угоди склала 15 мільйонів фунтів стерлінгів - стала найбільшою коли-небудь виплаченої Евертоном за перехід футболіста. Дебют бельгійця в клубі з Ліверпуля відбувся 14 вересня в переможній (3:2) грі проти Сток Сіті.

Перший гол за Евертон Феллайні забив 5 жовтня у ворота Ньюкасла. За підсумками свого дебютного сезону, в якому він зіграв 35 матчів і забив 9 голів, Феллайні був визнаний найкращим молодим гравцем команди.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У новому сезоні Феллайні став одним з лідерів команди, однак 6 лютого Сотіріос Кіріакос в мерсисайдському дербі завдав бельгійця серйозну травму, через яку він був змушений пропустити залишок сезону. У сезоні 2010/11 повернувся в основу Евертона, але як і в попередньому сезоні через травму був змушений достроково його завершити.

17 листопада 2011 року Феллайні підписав новий п'ятирічний контракт з Евертоном.

А 3 вересня 2013, в останні години трансферного вікна Маруан став гравцем Манчестер Юнайтед, який заплатив за хавбека 27,5 млн фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, футболіст Манчестер Юнайтед оголосив про завершення кар'єри.