Єгипетський нападник Ліверпуля Мохаммед Салах є обличчям мобільного оператора Vodafone Egypt. Компанія настільки зраділа гольовою результативністю футболіста, що почала працювати у мінус.

Оператор пообіцяв всім абонентам по 11 хвилин безкоштовного зв'язку за будь-який гол Салаха. Акція почалась 20 березня і триватиме до кінця сезону. Абонентам достатньо підключити тариф Mo Salah World і насолоджуватись халявою.

Журналісти Liverpool Echo підрахували, що послугами Vodafone Egypt користуються 43 млн абонентів, тож компанія втрачатиме по 114 млн євро на кожному голі Салаха. З нинішніми темпами єгиптянин заб'є до кінця сезону ще голів 10-20.

Зазначимо, що у цьому сезоні Салах відіграв за Ліверпуль 40 матчів в усіх турнірах, в яких забив 32 голи та віддав 11 гольових передач. Портал Transfermarkt оцінює єгиптянина у 80 млн євро.

Мохамед Салах став найкращим футболістом Африки за підсумками 2017 року. У тому ж році він здобув срібну медаль зі збірною Єгипту на Кубку африканських націй.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Європейські виступи Салах розпочав у швейцарському Базелі. У 2014 році єгиптянина придбав Челсі, однак у Лондоні він не заграв. Після цього Салах грав на правах оренди за Фіорентину та Рому, а минулий сезон провів у Римі в якості повноправного гравця. Влітку 2017 року Ліверпуль заплатив Ромі за Салаха 42 млн євро.

До речі, Салах - щедра і добра людина. Нещодавно він пожертвував півмільйона фунтів онкохворим дітям.

Дивіться: Мо Салах у рекламі Vodafone Egypt

Як повідомляв портал Знай.Спорт, мадридський Реал націлився на Салаха та готовий заплатити за нього астрономічну суму.