Скандал з отруєнням колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля настільки сильно перелякав Футбольну асоціацію Англії, що футболісти привезуть на чемпіонат світу у Росії свої продукти.

За інформацією The Sun, у Росії в супроводі англійців з'являться спеціальні кухарі, які готуватимуть для команди. Вони прибудуть на базу "трьох левів" на тиждень раніше гравців, щоб перевірити продукти на предмет можливого отруєння.

Англійська делегація сама привезе такі улюблені футболістами продукти, як кекси, запечену квасолю, томатний соус, шоколад, гірчицю і навіть чайні пакетики. М'ясо, риба, фрукти, овочі, паста, рис, вода і молоко також потрапляють в зону ризику отруєння.

Зазначимо, що чемпіонат світу стартує 14 червня і триватиме до 15 липня. На груповому турнірі Англія гратиме із Бельгією, Панамою і Тунісом.

Раніше голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон повідомив, що Англія може бойкотувати чемпіонат світу, якщо зв'язок між отруєнням Скрипаля та Кремлем буде доведено.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Також Джонсон порівняв чемпіонат світу у Росії з Олімпіадою-1936 у нацистській Німеччині, заявивши, що президент РФ Володимир Путін використовує спортивне змагання для власної популярності.

Більш того, колишній керуючий директор лондонського Челсі Крістіан Парслоу, який був радником власника клубу Романа Абрамовича, закликав великі футбольні країни бойкотувати чемпіонат світу у Росії, щоб сильно вдарити по президенту Путіну.

"Якби головні фаворити ЧС-2018 - Іспанія, Франція і Німеччина - вирішили, що дії Росії заслуговують бойкоту, а до них приєдналася б Англія, це зруйнувало б привабливість турніру. Це завдало б серйозного удару по популярності Путіна. Наслідки були б серйозніше, ніж від будь-яких економічних і дипломатичних санкцій. Не можна придумати більш дієвого методу, який наш уряд міг би використовувати, щоб показати російському народу, що робить їх президент", - сказав Парслоу в інтерв'ю Express.

Ще дві скандинавські країни - Швеція та Данія - заявили, що підтримують англійців у разі бойкоту чемпіонату світу.

Дивіться: Борис Джонсон порівняв Путіна з Гітлером

Як повідомляв портал Знай.Спорт, півзахисник мадридського Реала Каземіро похизувався знаннями про Росію.