Фанати клубу Лехія з Гданська затролили фанатів гдинської Арки на матчі чемпіонату Польщі, розташувавши на фан-секторі суперника велику кількість секс-ляльок.

Ультрас Лехії скористались тим, що фанатам з Гдині заборонили їхати на виїзд. Перед матчем хлопці з Гданська розсадили на місцях гостьового сектору секс-ляльок, вдягнених в атрибутику Арки.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Тролинг суперника допоміг футболістам Лехії - вони перемогли у принциповому матчі з рахунком 4:2. Українець Андрій Богданов відіграв за Арку лише один тайм.

Зазначимо, що Лехія йде у чемпіонаті Польщі на 14-му місці, Арка - дев'ята. Лідером Екстракляси є познанський Лех, а на другому місці - Ягеллонія, за яку виступає екс-українець Тарас Романчук.

Нагадаємо, Романчук, який відмовився від українського паспорта, провів перший матч за збірну Польщі.

Екс-українець вийшов у стартовому складі польської національної команди в товариському матчі з Південної Кореї. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Польщі. Голи забивали Роберт Левандовскі, Каміль Гросіцкі та Пйотр Зелінскі.

Романчука викликали до табору збірної Польщі одразу ж після того, як він отримав паспорт. У матчі з Нігерією екс-українець не вийшов на поле і спостерігав з лави запасних, як його нова команда програла нігерійцям з рахунком 0:1.

26-річний півзахисник відіграв 61 хвилину в матчі проти Південної Кореї, а на той час його команда перемагала з рахунком 2:0.

Нагадаємо, Романчук розповів про виклик до збірної Польщі.

"Перша думка була – не вірю, що це можливо. Пережив легкий шок. Але потім до мене прийшло усвідомлення, що мені це вдалося. Дуже радий, що отримав виклик у збірну Польщі".

Дивіться: фаєр-шоу на матчі Лехія - Арка

Як повідомляв портал Знай.Спорт, міланський Інтер майже домовився про трансфер українського воротаря Андрія Луніна та вже вирішив, куди віддасть його в оренду.