Збірна Іспанії оголосила остаточну заявку на чемпіонат світу у Росії. До списку не війшли одразу троє гравців, які виступають у Челсі російського олігарха Романа Абрамовича.

Тренер іспанців Хулен Лопетегі проігнорував захисника Маркоса Алонсо, півзахисника Сеска Фабрегаса та нападника Альваро Морату. Також чемпіонам світу-2010 не допоможе півзахисник Барселони Серхі Роберто.

Воротарі: Давід де Хеа, Кепа Аррізабалага, Пепе Рейна;

Захисники: Дані Карвахаль, Альваро Одріосола, Серхіо Рамос, Начо, Жерар Піке, Сесар Аспілікуета, Начо Монреаль, Жорді Альба;

Півзахисники: Іско, Марко Асенсіо, Лукас Васкес, Серхіо Бускетс, Андрес Іньєста, Коке, Сауль Ньігес, Тьяго Алькантара, Давід Сільва;

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Нападники: Дієго Коста, Родріго, Яго Аспас

Зазначимо, що Челсі у цьому сезоні посів п'яте місце у чемпіонаті Англії, вилетів в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від Барселони (4:1), та виграв Кубок Англії, здолавши у фіналі Манчестер Юнайтед.

Сюрприз у складі збірної Бельгії

Головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес також проігнорував зіркового футболіста. На ЧС-2018 не поїде півзахисник Роми Раджа Наїнгголан.

Коуч проявив людяність та особисто прилетів до Риму, щоб повідомити футболісту своє рішення. Зазначається, що у Мартінеса з Наїнгголаном були особисті пробоеми.

Одразу після цього Раджа написав в Instagram, що закінчує міжнародну кар'єру: "Я завжди робив все, що було в моїх силах, щоб гідно представляти свою країну. На жаль, декого може не влаштовувати твоя спроба бути самим собою. Починаючи з цього дня я буду головним вболівальником збірної Бельгії".

Нагадаємо, чемпіонат світу прийматимуть 11 російських міст з 14 червня по 15 липня. Іспанія гратиме у груповому турнірі з Португалією, Іраном та Марокоо, а Бельгія - з Панамою, Тунісом та Англією.

Дивіться: офіційна пісня ЧС-2018 у Росії

Як повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, скільки українців поїдуть на чемпіонат світу до Росії.