Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) повинен стати наступним суперником володаря регулярного титулу за версією цієї організації канадця Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО). Про це повідомив сам українець на прес-конференції у Києві.

Як розповів Гвоздик, президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман направив його команді листа, в якому йдеться про те, що, незважаючи на бажання Стівенсона і шведа Баду Джека (22-1-3, 13 КО) провести реванш, наступний бій канадець повинен провести проти Гвоздика. Це має бути захист титулу Стивенсоном.

Гвоздик сподівається, що цей бій відбудеться і промоутери канадця не зможуть його відстрочити.

WBC затвердив титульний бій Гвоздика

Олександр Гвоздик побореться за повноцінний титул WBC з Адонісом Стівенсоном або Баду Джеком.

Про це менеджера боксера Егіса Клімаса повідомили листом з Всесвітньої боксерської ради, який особисто підписав глава організації Маурісіо Сулейман.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Я отримав лист від WBC з підписом Маурісіо Сулеймана, де вказується, що Гвоздик проведе поєдинок проти переможця двобою Баду Джек - Адоніс Стівенсон. Ми не збираємося випустити цей шанс і не будемо торгуватися, щоб відступити, або щось ще. Ми готові захищати свої позиції і боротися за титул.

Я вчора і сьогодні зв'язувався з нашим промоутером і адвокатом, який представляє інтереси Гвоздика. Нам нічого не завадить організувати цей поєдинок. Ми відкриті для переговорів, і ми готові провести бій де завгодно, з огляду на той факт, що Стівенсон не може проводити поєдинки на території Сполучених Штатів. Торонто, Монреаль, Канада - будь ласка, якщо вони зроблять гарну пропозицію.

Вони хочуть, щоб ми виступили на Showtime. Нам ніщо не завадить. Ми можемо виступити на Showtime. Так що, з нашого боку немає жодних заперечень з цього приводу", - передає слова Клімас BoxingScene.

Титул тимчасового чемпіона

Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) переміг француза Мехді Амара (34-5-3, 16 КО) і завоював вакантний титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі. Гвоздик здобув перемогу над одноголосним рішенням суддів - 116:112, 118:110 і 117:111.

Стартові раунди пройшли в розвідці, а починаючи з третього раунду Гвоздик заволодів перевагою на рингу. Українець повністю перебивав суперника, і був близький до дострокової перемоги в четвертому раунді, коли затиснув суперника біля канатів, але завершити бій достроково не зміг.

Ще одну спробу нокаутувати Амара Гвоздик зробив в останньому раунді, коли збільшив темп, потрапив декількома акцентованими ударами, але і сам пропустив декільканебезпечних ударів.

В результаті Амар вистояв і переможця визначали судді, які одноголосно віддали перемогу Олександру Гвоздику.

Титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, який завоював Гвоздик, дає йому право найближчим часом битися з повноцінним чемпіоном світу за цією версією. Нагадаємо, що цей пояс між собою розіграють Адоніс Стівенсон і Баду Джек 19 травня в Монреалі.

Бій Гвоздик - Амар пройшов 17 березня на Madison Square Garden в Нью-Йорку, США. На думку букмекерів, Олександр Гвоздик був беззаперечним фаворитом бою.

Дивіться підбірку найкращих поєдинків Гвоздика на професійному ринзі.

Після бою Гвоздик заявив, що тепер чекає на можливість поборотися за регулярний пояс.

"Амар був дуже невловимий з дуже хорошим захистом, він бігав і заважав зловити себе ударом. Це відмінне почуття виграти титул тимчасового чемпіона, і я з нетерпінням чекаю можливості поборотися за регулярний пояс. В своєму наступному бою я збираюся битися з переможцем бою Адоніс Стівенсон - Баду Джек", - сказав Гвоздик в інтерв'ю ESPN після бою.

Как сообщал портал Знай.Спорт, WBC утвердил титульный бой Александра Гвоздика.

Фото – Top Rank