Українські спортивні коментатори не хочуть працювати на матчах чемпіонату світу-2018, які в Україні транслюватимуть телеканал Інтер та НТН, через антиукраїнську, на їхню думку, політику телеканалу.

Один з найвідоміших українських коментаторів Денис Босянок отримав пропозицію від Інтера, але відмовився від неї.

"Я скоріше піду закривати канал Інтер, ніж там працювати. Не розумію, як може працювати канал з антиукраїнською позицією в такий час", - передає слова коментатора Sport Arena.

Повідомляється, що Босянок не єдиний коментатор, який відмовився співпрацювати з телеканалом Інтер. Не хочуть працювати на матчах чемпіонату світу і співробітники телеканалів Футбол, яким це забороняє трудовий договір.

Нагадаємо, Inter Media Group отримала права на трансляцію матчів чемпіонату світу з футболу-2018. Всі матчі цього турніру будуть ексклюзивно показані на телеканалах Інтер та НТН.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Бойкот ЧМ-2018

Польща оголосила бойкот ЧС-2018 в Росії. Також Швеція і Данія мають намір бойкотувати цей чемпіонат.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей офіційно оголосила дипломатичний бойкот ЧС-2018. Раніше голова МЗС Сполученого Королівства Борис Джонсон повідомив, що збірна Англії може не полетіти до Росії, якщо зв'язок між отруєнням колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та Кремлем буде доведений.

Також Джонсон порівняв чемпіонат світу у Росії з Олімпіадою-1936 у нацистській Німеччині, заявивши, що президент РФ Володимир Путін використовує спортивне змагання для власної популярності.

Великобританія закликала інші країни бойкотувати ЧС у Росії.

Ісландія може бойкотувати ЧМ-2018 в знак солідарності з англійцями. Британська збірна може не поїхати на Мундіаль, якщо доведуть причетність російської влади до отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, скільки українців поїдуть на чемпіонат світу до Росії.