Екс-гравець збірної Англії Девід Бекхем і екс-форвард збірної Швеції Златан Ібрагімович уклали оригінальне парі перед матчем збірних Швеції та Англії на ЧС-2018. Парі запропонував Ібрагімовичу в Instagram.

"Девід, якщо Англія переможе, я оплачу тобі вечерю в будь-якому ресторані світу. Але якщо виграє Швеція, ти купиш мені те, що я захочу, в магазині IKEA. Йде?", - написав він.

Бекхем погодився, але запропонував свої умови:

"Златан, якщо Швеція переможе, я особисто відведу тебе в IKEA і куплю все, що знадобиться тобі для нового особняка в Лос-Анджелесі. Але якщо виграє Англія, я хочу, щоб ти прийшов на "Уемблі" в футболці англійської збірної, подивився матч "Трьох левів" і спробував фіш-енд-чіпс".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Визначилася перша пара півфіналістів ЧС-2018

6 липня на чемпіонаті світу відбулися два чвертьфінальні поєдинки.

У першому матчі дня в Нижньому Новгороді Франція виграла у Уругваю з рахунком 2:0 завдяки голам Варана і Гризманна.

У другому поєдинку, який проходив у Казані, Бельгія виявилася сильнішою Бразилії, перемігши з рахунком 2:1 (за Бельгію забив Де Брюйне і автоголом відзначився Фернандіньо, у складі Бразилії м'яч забив Ренато Аугусто).

У півфіналі 10 липня між собою зіграють збірні Франції та Бельгії.

Звитяга "жовто-синіх" у Росії

2 липня в Самарі відбувся матч 1/8 фіналу чемпіонату світу, в якому збірна Бразилії перемогла з рахунком 2:0 збірну Мексики.

В 1-му таймі команди голів не забивали, а в другій пентакампеоне зробили свою справу. Спочатку на 51-й хвилині Неймар вивів бразильців вперед, а потім на 88-й хвилині Роберто Фірміно, який вийшов на заміну, з пасу того ж Неймара подвоїв перевагу "селесао"!

2:0 - впевнена перемога Бразилії (до речі третя з таким рахунком на цьому мундіалі) і тепер латиноамериканці у чвертьфіналі зіграють з Бельгією, яка перемогла Японію.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у матчі 1/8 фіналу ЧС-2018 Франція перемогла Аргентину (4:3).