Президент Зорі Євген Геллер відхилив відставку наставника луганчан Юрія Вернидуба.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зустріч президента та наставника Зорі тривала більше години. Повідомляється, що Геллер відмовив Вернидубу у проханні покинути команду. Президент Зорі наполіг на тому, щоб Вернидуб залишився.

Головний тренер Зорі залишиться та виведе команду на найближчий матч команди в УПЛ – проти київського Арсенала, який відбудеться завтра, 2 вересня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Варто відзначити, що після матчу-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи проти РБ Лейпциг, де луганська "Зоря" програла лише на останніх хвилинах матчу.ю пропустивши м'яч з пенальті.

На після-матчевій прес-конференції він розповів, що українська команда виконала всі його вказівки до до останьої хвилини намагалась вибороти перемогу, проте цього зробити не вдалося.

"Хороша гра була. Дуже швидко пропустили. Але знайшли в собі сили, зрівняли рахунок. Думаю, матч був хорошим як з нашого боку, так і з боку Лейпцига. Десь більше пощастило супернику. Пенальті... На розсуд судді. У нас був такий самий момент в домашній грі з Десною, коли м'яч відскочив від поля і потрапив в руку. Суддя сказав, що такі пенальті не ставляться. Тут рефері з Нідерландів поставив одинадцятиметровий удар. Щось ще говорити не хочеться", - зазначив Вернидуб.

Крім того тренер подякував клубу за 9 років співпраці і повідомив про бажання піти. Також він висловив сподівання його відставка піде на користь клубу, який вже може розвиватись бе нього.

"Я вдячний всій команді, вдячний Зорі, за проведені в клубі 9 років. Думаю, пора робити паузу. Сподіваюся, це піде на користь клубу. Я як головний тренер, не виконав завдання. Ми не вийшли в груповий етап. Плюс не дуже гарний виступ у внутрішньому чемпіонаті. Після повернення до Києва завтра постараюся зустрітися з президентом. Думаю, ми поговоримо, і я обгрунтую своє рішення", - додав тренер.

Вернидуб також додав, що він, як головний тренер повністю відповідає за результати команди та висловив сподівання, що президент клубу його відпустить.

"Думаю, що я піду у відставку. Я, як головний тренер, відповідаю за результат. Потрібно приймати це рішення. Для себе я прийняв таке рішення. Сподіваюся, що президент клубу Євген Геллер мене теж зрозуміє. Потрібен новий чоловік, який стане головним тренером, який зможе влити нову кров в клуб, в команду, і вони почнуть показувати ще кращі результати, ніж ті, які добували ми", - заявив Вернидуб.

Вернидуб хоче подати у відставку Нагадаємо, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.

Як повідомляв "Знай.ua", Динамо і Ворскла дізналися суперників по Лізі Європи.

Також "Знай.ua" писав, що Зоря епічно вилетіла з Ліги Європи.