Новий чемпіон WBA в напівсередній вазі, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО), 23 вересня виступить в Києві.

Повідомляється, що 39-річний Пак'яо виступить з промовою на одному з фестивалів, який пройде на Хрещатику.

Менні Пак'яо

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний філіппінець підтвердив свою участь у 56-му Конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC), який з 30 вересня по 5 жовтня пройде в столиці України. Про це українському оргкомітету конвенції розповів президент WBC Маурісіо Сулейман.

Раніше свою участь у київському Конгресі WBC підтвердили Леннокс Льюїс і Евандер Холіфілд, а також британець Тоні Беллью.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Завершення кар'єри

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пакьяо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Незабаром після поєдинку Маттіссе прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.