Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олег Гусєв буде працювати тренером в "Динамо" (U-21).

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, Гусєв буде допомагати Юрію Морозу, який тренує молодіжну команду. У штаб Мороза входять також такі відомі футболісти, як Сергій Шматоваленко, Сергій Федоров і Олег Венглинський.

Нагадаємо, в "Динамо" Олег Гусєв виступав з 2003 по 2016 роки, зігравши за першу команду 438 матчів у всіх турнірах, забивши 96 голів. З киянами Олег п'ять разів ставав чемпіоном країни, виграв п'ять національних кубків і три Суперкубка України.

Вернидуб прокоментував перехід в Динамо

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про те, що він може очолити київське "Динамо".

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

"Хочу поставити крапку, тому що багато в пресі пишуть: Динамо, Динамо... Я дуже сильно поважаю Динамо. Точно так само як і Шахтар, адже це два найсильніших і іменитих клубу нашої країни. Розумію, що таке робота в таких командах. Є тренери, і їх досить багато, які пройшли клубні школи.

Ігор Михайлович Суркіс завжди говорив, що Динамо має тренувати людина з динамівським серцем. Я ніколи не грав у Динамо. У мене навіть думок не було піти в Динамо.

Годі розповідати, куди я хочу. Я ніколи не хотів, і не буду хотіти перейти в будь-який клуб, в якому на даний момент є тренер. Я ніколи не ходив по трупах і ніколи цього робити не буду. Це мій принцип життя і виховання. Якщо це не дай Бог трапиться, нагадайте мені, і я сам перестану себе поважати", – передає слова Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич хоче залишити свою посаду.

Олександр Хацкевич

Про це Олександр Хацкевич оголосив на прес-конференції після поразки від "Карпат".

"У нас ще буде розмова з президентом. Але для себе я рішення прийняв. Подякував хлопцям у роздягальні за спільну роботу і спільно проведений час", – заявив Хацкевич.

Нагадаємо, що "Динамо" не може перемогти вже в чотирьох матчах поспіль. Кияни програли "Аяксу" (1:3), потім зіграли внічию з "Чорноморцем" (1:1) і "Аяксом" (0:0), а сьогодні програли "Карпатам" (0:2).

Динамо - Карпати

Нагадаємо, що Вернидуб також заявив про бажання піти у відставку після вильоту "Зорі" з Ліги Європи. Але через кілька днів змінив своє рішення.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.