Навколо знаменитої американської тенісистки Серени Вільямс, яка влаштувала скандал у фіналі US Open, розгорівся новий скандал.

Справа в тому, що на сторінках найпопулярнішої газети Австралії The Herald Sun з'явилася карикатура на Серену, де зображена розлючена спортсменка зі зламаною ракеткою.

Малюнок багатьом видався расистським і його автора розкритикували.

Сам художник Марк Найт всі звинувачення заперечує. За його словами, метою було продемонструвати "жахливу поведінку" Серени Вільямс у фіналі US Open.

Художника також підтримали колеги з The Herald Sun.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Він цілком справедливо розкритикував поведінку легенди тенісу. Марк може розраховувати на повну підтримку з нашого боку", - говорить редактор газети Деймон Джонстон.

Нагадаємо, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

У вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

За підказку тренера (перше попередження) грошовий штраф 4 тис. доларів, за зламану ракету (друге попередження) 3 тис. доларів, а за образу судді (зняття очки) 10 тис. доларів штрафу.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Серена Вільямс

Вільямс заговорила про завершення кар'єри

Серена Вільямс заявила, що поки не збирається завершувати кар'єру.

"Навіть коли я не могла грати, психологічно я була готова виступати. Я завжди стежила за матчами і була частиною всього цього. Я ніколи не думала про завершення кар'єри. Я все ще хочу брати участь у змаганнях, вигравати турніри "Великого шолома". Ставши матір'ю, я не втратила бажання грати в теніс.

Це початок моєї нової кар'єри. Я не збираюся завершувати кар'єру після US Open. Я зіграю на наступному турнірі Великого шолома, потім на наступному, наступному, наступному. Я не хочу зупинятися", — сказала Вільямс в ефірі NBC.

Серена Вільямс очолила рейтинг Forbes

Авторитетний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменок за 2018 рік, в якому враховуються заробітки з червня 2017 по 1 червня 2018 року.

Очолила цей рейтинг знаменита американська тенісистка Серена Вільямс.

Серена Вільямс

Зазначимо, що з ТОП-10 найбільш високооплачуваних спортсменів, вісім – тенісистки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.