Президент Асоціації європейських клубів Андреа Аньєллі заявив, що УЄФА дає добро на створення третього єврокубкового турніру, який буде додано до вже існуючих - Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

"Ми чекали схвалення від УЄФА і "зелений світ" був дан на створення третього турніру, завдяки якому візьмуть участь 96 клубів починаючи з сезону-2021/22", - цитує Аньєллі Football-Italia.

Формат турніру ще не відомий, але очікується, що він може бути схожий на Кубок володарів кубків, який проводився до сезону-1998/99.

Безлади на стадіоні

УЄФА відкрив дисциплінарну справу за підсумками матчу Ліги націй між збірними Чехії та України (1:2) відносно обох сторін, повідомляється на офіційному сайті організації. Справу буде розглянуто 27 вересня.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Щодо чеської сторони відкрито справу за затримку початку матчу, вибігання вболівальників на поле, недостатню організацію (відсутність стюардів) зустрічі і блокування проходів на арені.

Проти української сторони розпочато розгляд за використання фанатами піротехніки, кидання різних предметів на полі, вибігання фанатів на полі, вандалізм і порушення вболівальниками правил поведінки.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.