Українська тенісистка Катерина Козлова стартувала з перемоги на турнірі категорії WTA International в Гуанчжоу (Китай), обігравши Лу Цзяцзин – 6:0, 7:6 (7).

У першому сеті Козлова взяла три брейка і виграла партію в суху. У другому сеті тенісистки обмінялися трьома подачами на прийомі, а результат партії зважився на тай-брейку.

Таким чином, Козлова в двох сетах обіграла Лю Цзяцзин і пройшла у другий раунд. В 1/8 фіналу Козлова зіграє проти Дженніфер Бреді з США.

Нагадаємо, перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна почала роботу з новим тренером, повідомляє Tennis.life.

Еліна Світоліна

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Після того, як Світоліна припинила співпрацю з Тьєррі Аксьоном, вона почала працювати з 62-річним Ніком Савіано, який раніше тренував Лору Робсон, Слоан Стівенс та Ежені Бушар.

За інформацією видання, Савіано стежив за грою Світоліної на Відкритому чемпіонаті США, а також обговорив співпрацю зі спортсменкою, її агентом та батьком.

Еліна Світоліна

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.