Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (26-0) повідомив, що Instagram видалив його публікацію – скандальний пост, адресований співаку Тіматі.

Як з'ясувалося пізніше, Instagram вирішив прибрати публікацію росіянина з причини того, що в ній містилися ворожі висловлювання.

Публікація Хабіба Нурмагомедова

Нагадаємо, після скандалу Нурмагомедова з артистами лейблу Black Star Тіматі та Єгором Кридом, Макгрегора просять вийти в октагон під пісню Кріда. У мережі запустили флешмоб #выйдиподкрида.

Користувачі соцмереж залишають цей хештег в коментарях під фото в инстаграме Макгрегора.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Сам Макгрегор поки ніяк не прокоментували цей флешмоб.

Нагадаємо, Нурмагомедов публічно підтримав жителів Дагестану, які домоглися скасування концертів Кріда і MC Doni в Каспійську і Махачкалі, а самих музикантів назвав "чортами" і "петушарами".

Нагадаємо, 6 жовтня на UFC 229 Хабіб Нурмагомедов проведе бій проти екс-чемпіона Конора Макгрегора (21-3). Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Боєць UFC Ел Яквінта поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"У гіршому розкладі, Хабіб пропустить кілька ударів Конора, але просто продовжить наступати. Звичайно, у Конора є нокаутуючий удар, щоб вирубити Хабіба, але чи зможе він донести його? Я не знаю. Багато хто вважає, що зможе, оскільки він вже багатьох нокаутував, але Хабіб міцний, і він бачить всі удари. У нього трохи незграбний стиль ударки, і він відрізняє його від інших, під нього важко підлаштуватися.

Думаю, що Хабіб буде йти на Макгрегора, пресингувати його. Ми бачили, як Конор ламався і здавався, це було в бою з Діасом. Мендес прийняв поєдинок з ним без підготовки, вийшов з порожнім бензобаком. Після п'яти раундів такого бою Конор буде шукати можливість вийти з клітки.

Я сподіваюся, що переможе Хабіб. Для мене так краще – якщо він вишибе з Макгрегора більше лайна, ніж з мене, коли я підписався за добу до турніру. Це буде дуже добре, тому я сподіваюся, що Хабіб зламає, нокаутує його до біса, і поправить йому фізіономію, як обіцяв", – передає слова Яквінти MMAFighting.com.

Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Батько і тренер Нурмагомедова Абдулманап прокоментував поєдинок сина з Макгрегором, і розповів про рекордний гонорар.

"Хабіб в хорошій формі. Тільки всевишній знає, як пройде поєдинок, але Росія вправі очікувати від Хабіба перемоги над Конором.

Хабіб за бій з Макгрегором отримає рекордну суму для російського бійця, який виступає у змішаних єдиноборствах, – розповів Абдулманап Нурмагомедов в інтерв'ю Р-Спорту.

Проте, сума гонорару не уточнюється, її має озвучити керівництво UFC. Він також додав, що Хабіб буде готуватися до бою в США в Сан-Хосе.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор випустив власний сорт віскі.