Бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном британцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Олександр Усик і Тоні Беллью вперше зустрілися в рингу в Лондоні перед боєм Ентоні Джошуа проти Олександра Повєткіна.

Після битви поглядів Усик поділився першою думкою про майбутнього суперника.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Ми зустрілися з Тоні, і він в обличчя мені заявив: "Тут я суперзірка!". Я відповів: "Добре, добре!". У мене склалася думка, що Беллью трохи самовпевнений", - розповів Усик після зустрічі.

Олександр Усик також прокоментував майбутній бій, і впевнено заявив, що, як завжди, здобуде перемогу.

"Я готуюся до цього поєдинку вже тривалий час, і радий, що нарешті-то є місце і дата бою. Я дуже чекаю нашої зустрічі у Великобританії.

Зараз я повністю поринув у роботу в тренувальному таборі. Разом з командою ми готуємося до довгого протистояння. Беллью говорить, що переможе мене, і мені подобається таке ставлення. Але не можна перемогти того, хто просто невидимий на рингу. 10 листопада я, як завжди, здобуду перемогу", - передає слова Усика BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.