Члена паралімпійської збірної України з лижних гонок Наталію Рубановську на чемпіонаті світу позбавили трьох медалей. Крім того, дівчина дискваліфікована на два роки за вживання допінгу.

Ця інформація стала відома із заяви Міжнародного параолімпійського комітету (МПК), передає Inside the Games.

У повідомленні йдеться про те, що Рубановська не пройшла тестування на заборонену речовину фуросемід перед етапом Кубка світу з паралімпійських лижних гонок та біатлону, який відбувся в січні 2018 року в Оберріді (Німеччина).

Як відомо, спортсменка страждає від проблем із зором. Після дискваліфікації, її медаль дісталася росіянці Марині Галіциній. Крім того, українка залишилась без двох бронзових медалей, які вона виборола на чемпіонаті світу у Вуокатті та Фінляндії.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

З лютого 2018 року дискваліфікація Наталії Рубановської вступає в силу. 20 лютого 2020 року відсторонення закінчиться.

Нагадаємо, що чемпіон світу в середній вазі за версією WBO Біллі Джо Сондерс (26-0, 12 КО) провалив допінг-тестування.

У тілі 29-річного Сондерса був виявлений заборонений препарат оксілофрін - амфетамін, який підвищує витривалість. Ймовірно, боксера позбавлять титулу Всесвітньої боксерської організації.

Нагадаємо, 25 жовтня Сондерс повинен був провести захист пояса WBO проти Деметріуса Андрейда (25-0, 16 КО), але цей поєдинок буде скасований.

Як повідомляв портал "Знай.ua", абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) пройшов допінг-тестування в Лондоні (Великобританія) від Добровільного атіндопінгового агентства (VADA).

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що екс-чемпіон світу в середній вазі казахстанець Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО), який програв усі свої титули в реванші з мексиканцем Саулом Альваресом (50-1-2, 34 КО) може вже в наступному бою повернути пояс IBO .