Головний тренер ХК "Донбас" Юліус Шуплер подав у відставку. 67-річний словак не зможе продовжити роботу у донецькому хокейному клубі у зв'язку зі станом здоров'я.

Відомо, що Шуплер повернувся в "Донбас" у липні цього року.

Незважаючи на те, що керував клубом недовго, він зробив величезний внесок у розвиток та популяризацію донецького клубу. Завдяки Шуплеру відбулося формування нового бачення в грі основної команди, граці отримали від нього колосальний досвід.

Саме під керівництвом словака команда взяла участь в передсезонних турнірах Кубок Салея і Donbass Open Cup, провела 11 матчів в рамках Української хокейної ліги, а також грала у другому раунді Континентального кубка-2019.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У групі С донецькі хокеїсти змогли отримати дві перемоги, поступившись лише майбутньому фіналісту раунду латвійському "Курбадсу".

Відомо, що головним тренером ХК "Донбас" призначений спортивний директор клубу Сергій Вітер.

Нагадаємо, раніше навіть перегляд телевізора є небезпечним заняттям.

Нове дослідження канадських учених вивчило серцебиття глядачів хокея. Автори дослідження виміряли пульс двадцяти здорових канадців у віці 46, половина з яких дивилася хокейний матч на стадіоні, а друга - по телевізору. Завдяки технології ЕКГ, за їх пульсом безперервно спостерігали протягом доби, а до самого матчу випробовувані заповнили анкету про стан здоров'я.

Під час гри пульс глядачів значно прискорився. У тих, хто дивився телевізор вдома, максимальна частота серцебиття перевищила пульс у спокійному стані на 75%, у глядачів на стадіоні - на 110%. Подібні показники порівнянні з інтенсивним тренуванням. Пульс прискорювався навіть при будь-якій ризикованій ситуації в грі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Україна хоче створити спільний чемпіонат з хокею з Білоруссю.

Міністерство молоді та спорту України планує розглянути ідею, аби створити об’єднаний чемпіонат з хокею між Україною та Білоруссю. Принаймні таку ідею висловив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Овечкін виконав мрію хокеїстки з ОАЕ.