У середу, 2 травня, в рамках першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні Луї II місцевий Монако прийме туринський Ювентус.

Протистояння Ювентуса і Монако - це битва впевненого і надійного захисту проти потужного і креативного нападу. Монако в нинішньому сезоні є другою в Європі командою за кількістю забитих голів, поступаючись тільки Барселоні. У чемпіонаті Франції підопічні Леонарду Жардіма відзначилися 95-ма голами в 34-х матчах. А якщо додати сюди ще 12 забитих м'ячів в останніх чотирьох поєдинках в Лізі чемпіонів (в кожній зустрічі по три), то можна з упевненістю сказати, що атака - головний козир французької команди.

Монако - Ювентус: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Ювентус же завжди славився грою в обороні, і в цьому сезоні своїми результатами тільки підтверджує це. Сезон чемпіонату Італії практично підійшов до кінця, а в графі "пропущені м'ячі" у Старої синьйори всього лише 22 голи. Можна, звичайно, говорити що матчі у внутрішній першості - не показник. Але результати в протистоянні Ювентуса з Барселоною в попередній стадії Ліги чемпіонів говорять теж багато про що. Мало кому вдається зупинити атакуючий потенціал Барси, однак італійському чемпіону це вдалося - за два матчі з Синьо-гранатових Ювентус не пропустив жодного гола.

До першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Монако підходить з відмінним настроєм. На вихідних головний конкурент монегасків в боротьбі за чемпіонство у Франції (ПСЖ) оступився в матчі з Ніццою, чим серйозно погіршив собі шанси на підсумкову перемогу в першості. Так, зробити требл в цьому році у Монако вже не вийде (монегаски розгромно поступилися тому ж ПСЖ в півфіналі Кубка), проте вже зараз цей сезон для команди Жардіма можна назвати суперуспішним.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Монако - Ювентус: Статистика зустрічей

А ось у Ювентуса шанси на можливий требл цілком непогані. Чемпіонство в Італії практично в кишені і вже в найближчі вихідні Б'янко-нері можна буде вітати з черговим трофеєм. У Кубку країни у Старої синьйори також все відмінно - команда зіграє в фіналі з Лаціо. Та й в Лізі чемпіонів в цьому році, можна сказати, пощастило з суперником по півфіналу. Тому в даний момент і Монако, і Ювентус можуть відволіктися від інших турнірів і зосередити всі свої сили на протистоянні в єврокубку.

Очні зустрічі Монако і Ювентуса почалися з 1998 року. З тих пір команди зіграли між собою чотири поєдинки. Два рази перемагала Стара синьйора, один - монегаски, і одна зустріч закінчилася внічию.

Монако підходить до домашнього півфінального матчу ЛЧ практично без проблем зі складом. Незважаючи на перелом носа Бакайоко зіграє з туринцями в захисній масці. Хіба що, участь основного лівого захисника команди Джібріля Сідібе поки що знаходиться під питанням, ну а так склад цілком бойовий. А ось у Ювентуса є одна важлива втрата. Перший матч півфіналу через дискваліфікацію пропустить основний опорний хавбек команди Самі Хедіра. Тому, швидше за все, можна чекати появу Клаудіо Маркізіо в центрі поля зі стартових хвилин.

Монако - Ювентус: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Орієнтовні склади:
Монако: Субашич - Менді, Жемерсон, Глік, Туре - Бернарду Сілва, Фабіньо, Бакайоко, Лемар - Мбаппе, Фалькао.
Ювентус: Буффон; Дані Алвес, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро - Пьяніч, Маркізіо - Куадрадо, Дібала, Манджукич - Ігуаїн.

Нагадаємо, що поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Монако - Ювентус відбудеться 3 травня на стадіоні Луї II. Український глядач зможе його подивитися на телеканалі Футбол 2. Початок - 21:45.

Чи зможе молодий Мбаппе забити легендарному Буффону? Чи зупинять захисника Ювентуса гольову машину Монако - Фалькао? Чи вийде у Дібали провернути такий же трюк, як в домашньому матчі з Барсою? Все це ми дізнаємося вже зовсім скоро. Нас чекає цікавий поєдинок двох не схожих одна на одну команд.

Прогноз Знай.uа - 2:1.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в поєдинку Монако з Ювентусом букмекери віддають перевагу туринському клубу.

Фото: Getty Images