Знаменита американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, стала Жінкою року за версією популярного американського журналу GQ.
GQ помістив фото Серени на обкладинку свіжого номера, але слово "жінка" на обкладинці написано в лапках ("Woman").
Це викликало бурю обурення у вболівальників тенісистки. Обурені фанати поскаржилися на дискримінацію.
"В контексті Серени Вільямс, людини, над зовнішністю якої було досить багато знущань за статевою ознакою, це вкрай недоречно", - прокоментував один з користувачів.

Нагадаємо, раніше Серена Вільямс отримала нагороду від видання Adweek за досягнення при створенні особистісного бренду. Серена Вільямс потрапила на обкладинку Adweek, присвяченого найкращим брендам року.

За словами Вільямс, вона стикалася з дискримінацією за статевою ознакою, і кольору шкіри, а також прищналась, що дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки.
Серена Вільямс
"Іноді те, що я роблю, викликає великий резонанс, і я використовую це для свого бренду. Я намагаюся говорити собі, що я сильна, мужня, горда, прекрасна. Я відчуваю, що можу не тільки грати в теніс, але і проявляти себе в моді і інших починаннях.
Дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки. Сподіваюся, разом у нас вийде це змінити. Для мене це питання непохитності.
Я знаю, як це - коли з тобою не вважаються, тому що ти жінка, темношкіра жінка. Але я ніколи нікому не дозволяла визначати мій потенціал по підлозі або кольором шкіри. Коли ставиш перед собою цілі, завжди піднімай планку вище", - передає слова Серени The Guardian.

Серена Вільямс

Нагадаємо, Серена Вільямс знялася з престижного турніру в Пекіні і прийняла рішення достроково завершити нинішній сезон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще