3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Під час урочистої церемонії діджей Мартін Сольвейг, який був одним з співведучих, запропонував володарці жіночого "Золотого м'яча" Мартін Сольвейг виконати тверк. 23-річна спортсменка відразу ж відмовилася.
Цей епізод викликав хвилю критики на адресу Сольвейга, і його звинуватили у сексуальних домаганнях.
"Це неприйнятно. Неправильна людина, поставила неправильне питання в неправильний час", "Жахливо... Це був її момент, і він зруйнував його повністю", "Ніколи не відчував такого рівня роздратування в моєму житті", "Чорт візьми, це зовсім не смішно", "Його повинні вигнати", - так коментують цей епізод глядачі.
Пізніше музикант вибачився за такий вчинок.

Нагадаємо, Модрич став першим хорватом, який виграв "Золотий м'яч". Також балканець став першим футболістом з 2007 року, який зміг обігнати в гонці за "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Кріштіану Роналду став другим у голосуванні, Антуан Грізманн - третім, а Кіліан Мбаппе - четвертим. Ліонель Мессі зайняв п'яте місце в загальному рейтингу, а Мохамед Салах - шосте.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще