Через загострення ситуації на Донбасі Антитерористичний центр Служби безпеки України запровадив посилені заходи безпеки в районі конфлікту.

Як пише LB.ua, посилаючись на джерело в силових структурах, введені заходи передбачають: проведення профілактичної діяльності щодо недопущення правопорушень, заборона перебування в даній зоні іноземців та осіб без відповідної реєстрації, роботи патрульної охоронної служби.

Крім того, силовики заборонили провозити спортивне або мисливська зброя в певні зони АТО. Також заборонено проїзд транспортних засобів по об'їзних дорогах поза встановленими пунктами пропуску. Заборона не стосується сільськогосподарської техніки. Введені заходи передбачають додаткові пункти пропуску на дорогах між зоною проведення АТО і Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областями.

Без документів громадянам заборонено переміщатися з 22:00 до 05:00 годин. Дані заходи будуть стосуватися всіх, за винятком військових і правоохоронців.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російські бойовики продовжують штурмувати позиції українських солдатів. За добу 12 березня сили АТО зафіксували 75 обстрілів.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще