31 грудня в Японії відбудеться бій між екс-чемпіоном світу з боксу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО) та 20-річним японським кікбоксером Тенсіном Насукавою.
Бій Мейвезер - Нусакава пройде 31 грудня в Японії
Бій Мейвезер - Нусакава буде трьохраундовим поєдинком за правилами боксу. Поєдинок пройде у напівсередній вазі, а його результат не увійде до офіційної статитстики бійців.
Напередодні бою Тенсін Насукава провів відкрите тренування:
"Я не довбаний дегенерат. Я не вийду в чиюсь клітку робити те, що вони хочуть. Флойд Мейвезер - боксер. І якщо хтось хоче побитися, то це буде тільки в рингу", - заявив Мейвезер.

Бій Мейвезер – Насукава відбудеться 31 грудня

Нагадаємо, повідомлялося, що за цей бій Мейвезер отримає 88 мільйонів доларів. Про це написав британський журналіст Майкл Бенсон в Twitter.

За інформацією журналіста, гарантований гонорар Мейвезера складе 62 мільйона доларів. Ще 26 мільйонів він може заробити на продажу прав на телетрансляції.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер розповів, скільки може заробити за бій з чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0).

Як повідомляв портал Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов кинув виклик Флойду Мейвезеру, на що американець одразу ж відповів згодою.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще