Несподівану і моторошну знахідку показав користувачам дезінсектор з австралійського Брісбена, опублікувавши відео у соціальній мережі Facebook.

У підписі до відео він повідомив, що, приїхавши на виклик до будинку, господарі якого підозрювали наявність термітів, натрапив на горищі на дещо страшніше. Це було гніздо сірого павука-мисливця. Величезний павук довжиною більше десяти сантиметрів охороняв гніздо у дитинчатами, котрі щойно вилупилися з яєць.

Правда, згодом дезінсектор запевнив, що, незважаючи на незвичний вигляд, ці павуки не представляють загрози для людини, але все ж порадив при виявленні такого "добра" звертатися до фахівців, котрі допоможуть позбутися непроханих гостей.

Як правило, павуки-мисливці мешкають на сході Автралії. Їх розмір може сягати до 15 сантиметрів. Небезпеку вони представляють хіба тим, що полюбляють залазити в автомобілі і ховатися під козирком біля лобового скла. Під час руху машини вони можуть раптово вилазити, що лякає водіїв і може спровокувати непередбачувану ситуацію на дорозі.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що працівники австралійського Парку рептилій попросили відвідувачів відловлювати та приносити їм смертельно небезпечних воронкових павуків.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще