Силовики назвали затримання блокадників в Кривому Торці боротьбою з диверсантами.

Про це заявив головний поліцейський Донеччини В'ячеслав Аброськін, посилаючись на прес-службу Управління СБУ в Донецькій області. Відео опубліковано в Facebook.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. В тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, ДРГ противник", - повідомили у відомстві.

Силовики вирішили провести контрдиверсійні заходи. У селах Торецьке, Щурбіновка і Курдюмівка вони виявили блокадників, яких в прес-служби називають "групою осіб зі зброєю та іншими засобами ураження". Активісти відмовилися здати вищеперелічені предмети.

Силовики схопили 43 людини. У них відібрали і відправили на експертизу вісім вогнестрілів, дві гранати і пляшки з сумішшю.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", активісти розповіли 13 березня про втрати редуту в Кривому Торці. А біля Щурбіновки силовики розігнали блокадників за допомогою БТР і вогнепальної зброї.