У вівторок, 14 березня на Східним узбережжям Сполучених Штатів Америки пройшов потужний сніговий шторм, який отримав неофіційну назву "Стелла".

Снігопад зачепив 13 штатів і прийшов на початку весни з південного сходу після аномально теплої зими: температура в січні і лютому піднімалася в цьому році до 20 градусів тепла.

У США "Стеллу" визнали одним з найбільших снігових штормів, які коли-небудь були в березні. Незадовго до початку шторму в Нью-Йорку ввели надзвичайний стан. У місті на час негоди закрили школи і аеропорти. Всього в США через шторм скасували понад п'ять тисяч рейсів. Фахівці обіцяли до 60 сантиметрів опадів і сильний вітер.

Однак, буря виявилася слабкішою, ніж припускали. І незважаючи на те, що жителів багатьох великих міст сходу країни, включаючи Нью-Йорк, Бостон і Філадельфію, попросили залишатися в своїх будинках до закінчення шторму, люди вийшли на вулиці, щоб сфотографувати зимові пейзажі, які так несподівано повернулись. Свої фото американці виставляють в соціальних мережах.

Як повідомляв сайт Знай.ua, сніговий шторм накрив провінції Канади Ньюфаундленд і Лабрадор, в результаті чого близько 70 тисяч людей залишилися без світла.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще