Пасажирський лайнер перервав політ за маршрутом Сочі – Москва і екстрено сів у Воронежі через бешкет пасажира бізнес-класу. Як виявилося, бешкетував відомий російський хокеїст Олег Саприкін.

"Під час польоту з Сочі до Москви вранці 1 січня один з пасажирів бізнес-класу, не розрахувавши можливості організму, зловживав віскі. Чоловік почав кричати і матюкатися. А після відмови налити ще, влаштував дебош.

Чоловік вдарив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу й одержала забої. Крім того, чоловік побився з сусідом по кріслу. Тоді командир прийняв рішення перервати політ і екстрено приземлитися в найближчому аеропорту. Ним виявився Воронеж.

Вдалося встановити особу затриманого за бешкет чоловіки. Ним виявився відомий російський хокеїст Олег Саприкін, який грав раніше в НХЛ за Калгарі", – повідомляє Інтерфакс.

Після посадки чоловіка затримав наряд поліції, літак продовжив рейс.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Штраф для Унаї Емері

Футбольна асоціація Англії (FA) напередодні Нового року наклала штраф на головного тренера лондонського Арсеналу Унаї Емері.

Наставник "канонірів" повинен заплатити 8 тисяч фунтів стерлінгів за те, що потрапив пляшкою в фаната Брайтон Енд Гоув Альбіон (прізвисько "чайки") під час матчу 19-го туру АПЛ (1:1), повідомляє Sky Sports .

Відзначимо, що Емері вибачився перед вболівальником, в якого випадково штовхнув пляшкою після нічийного поєдинку з "чайками". Тренер і фанат потиснули один одному руки.

Смішний епізод в Австралії

У матчі вищої ліги чемпіонату Австралії (Hyundai A-League) Сентрал Кост Марінерс – Перт Глорі (1:4) стався курйозний епізод.

Захисник Перт Глорі Томіслав Мрчела вистрибнув після подачі штрафного і забив головою м'яч у ворота суперника.

Розбіг футболіст зробив серйозний, а тому він влетів у ворота, сильно потягнувши задню сітку. В результаті ліва штанга нахилилася.

На те, щоб привести ворота в порядок, знадобилося 45 хвилин, а гол Мрчели суддя не зарахував через офсайд.

Додамо, що за Сентрал Кост Марінерс встиг пограти знаменитий легкоатлет Усейн Болт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.