В ході конфлікту, який виник між правоохоронцями та активістами блокади Донбасу, серед яких був і депутат Володимир Парасюк, блокадників погрожували копам фізичною розправою.

Про це написав у Facebook глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - написав глава поліції. Він також зауважив, що не дозволить ображати поліцейських, які вже третій рік ведуть службу на лінії фронту, допомагають мирних жителів, і кожен день ризикують життям.

Один з постраждалих поліцейських звинуватив у провокації конфлікту народного депутат Володимира Парасюка. "Колона складалася з 12-14 машин, Парасюк вийшов і почав голосно кричати - що ми тут робимо, а яких підставах їх зупиняємо, він грубій формі почав розпитувати підстави їх зупинки. Потім вони стали прориватися через блокпост і наїхали на співробітників поліції, які перетинали їм дорогу, їх було 50-60 осіб ", - сказав коп.

Одного з копів активісти почали тягнути в натовп за автомат, інший коп, який намагався допомогти, отримав удар в обличчя металевим предметом.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що за версією волонтерів в Слов'янську на блокпосту народного депутата і одного з організаторів блокади Донбасу Володимира Парасюка разом з іншими блокаторами побили силовики і отруїли газом.