Італійський "Мілан" оголосив про підписання Лукаса Пакети, півзахисника бразильського Фламенго, інтерес до якого з боку Динамо і Шахтаря приписували спортивні ЗМІ.

Як повідомляє офіційний сайт італійського клубу, 21-річний футболіст уклав контракт на п'ятирічний строк до 2023 року.

Мілан зазначає, що гравець середньої лінії у вересні 2018 року дебютував за збірну Бразилії, а до свого клубу він приєднається 7 січня.

У жовтня з'явилася інформація, що футболіст був підписаний Міланом за 35 мільйонів євро.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що півзахисник Барселони Артуро Відаль на своїй сторінці в Instagram поділився відео святкування Нового року в компанії друзів. Мільйони передплатників і інші користувачі Інтернету побачили, як 31-річний чилієць запалив феєрверки, які перебували в дупі одного Відаля – хлопця по імені Таккари. Сміливець побіг по дорозі, підстрибуючи від вибухів за спиною і на щастя не постраждав від цього вчинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", український форвард турецького Акхисара Беледиеспора Євген Селезньов найближчим часом стане гравцем Малаги. Відомо, що Малага і Акхисар серйозно просунулися в переговорах щодо трансферу Селезньова і навіть досягли принципової угоди. Залишилося залагодити деякі формальності.
"Знай.uа" писав, що Шахтар вивчає можливість підписання захисника Фейєноорда Джеррі Сен-Жюста. 22-річний дефендер може зіграти як в центрі оборони, так і на правому фланзі. Наголошується, що саме як правий захисник Сен-Жюст і цікавий "гірникам". Контракт Сен-Жюста з Феєноордом розрахований до літа 2021 року. Transfermarkt оцінює його перехід в 5 мільйонів євро. За Фейєноорд Джеррі Сен-Жюст грає з літа 2017 року, перейшовши з Гронінгена. У нинішньому розіграші чемпіонату Нідерландів на рахунку молодого таланту 13 матчів, 1 гол і 1 результативна передача.