Володар титулу WBC Silver в суперважкій вазі Ділліан Уайт образливо назвав британського чемпіона Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) золотим гусаком.

Так Уайт прокоментував випадок, який стався після його перемоги над Дереком Чісорою, що відбувся 23 грудня на арені О2 в Лондоні. Після бою Уайт запросив Джошуа на ринг, але вболівальники освистали британця.

Ентоні Джошуа

"Золотий гусак розлютився через те, що фанати його образили. Він вийшов весь такий до рингу, а його почали освистувати. Джошуа, напевно, подумав: "Чому мої шанувальники освистують мене? Я легенда, чому вони мене лають?". А потім він пішов додому і розплакався", - передає слова Уайта Boxing Scene.

Нагадаємо, раніше Уайт заявив, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) невідомий боксер, і бій з ним його не цікавить.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

За словами Уайта, це не найбільший поєдинок для нього.

Олександр Усик

"Зараз для мене є п'ять варіантів – Ентоні Джошуа, Тайсон Ф'юрі, Деонтей Уайлдер, Домінік Бризіл і Джаррелл Міллер.

Олександр Усик? Він хороший боксер, але його ніхто не знає. Він не розмовляє англійською. Я хочу сказати, що це не найбільший бій для мене. Звичайно, справжні шанувальники боксу будуть дивитися наш з ним поєдинок. Але уявіть, наскільки важко буде продати цей поєдинок простому глядачеві", – передає слова Уайта Boxingnews24.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.