У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Монако в вольовому стилі виграв у Манчестер Сіті з рахунком 3:1.

Монако - Ман Сіті 3:1
Голи: Мбаппе, 8, Фабіньо, 29, Бакайоко, 77 - Сане, 72.

Монако: Субашич - Сідібе, Раджі (Траоре, 70), Жемерсон, Менді - Фабіньо, Бакайоко, Лемар - Бернарду Сілва, Жермен, Мбаппе (Моутіньо, 81).

Манчестер Сіті: Кабальєро - Санья, Стоунз, Коларов, Кліші (Іхеаначо, 85) - Стерлінг, Фернандіньо, Давід Сілва - Де Брайне, Агуеро, Сане.

Попередження: Бакайоко, Жермен - Стерлінг, Санья, Де Брайне.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Підопічні Леонарду Жардіма зі старту поєдинку заволоділи ініціативою і практично не дозволяли суперникові контролювати м'яч. Моменти біля воріт Ман Сіті створювалися регулярно, що і вилилося в досточно ранній гол Мбаппе на 8 хвилині. Француз залишився неприкритим в п'яти метрах від воріт Кабальєро і спокійно переправив м'яч у ворота. В середині першого тайму Фабіньо точним ударом з десяти метрів збільшив різницю в рахунку. Варто відзначити, що за перші 45-ть хвилин гравці Ман Сіті НЕ нанелся жодного удару по воротах Субашич.

Друга половина вже пройшла більше під диктовку підопічних Хосепа Гвардіоли. "Городяни" накрутили темп, внаслідок чого моменти біля воріт Монако стали виникати раз по раз. На 72-й хвилині Лерой Сані першим встиг на добивання і скоротив різницю в рахунку. 2:1.

Однак вже через п'ять хвилин після навісу зі штрафного Бакайоко головою відправив м'яч за спину Кабальєро і встановив остаточний рахунок на табло 3:1.

Таким чином, саме монегаски вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів і продовжують боротьбу за титул.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті здобув надважку перемогу над Монако.