Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, Володимир Кличко, який завершив кар'єру в 2017 році, повертається в бокс.

Про це повідомив відомий британський спортивний журналіст Стів Барс.

За його інформацією, Володимир Кличко може провести бій у квітні на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Його суперником стане чемпіон за версіями WBC Sliver і WBO International у важкій вазі Ділліан Вайт (25-1, 18 КО).

"Мені все більше здається, що Джошуа проведе бій з Міллером в США. Тоді або квітнева дата на "Уемблі" (13 квітня) буде перенесена, або там буде відбуватися не менш грандіозна подія.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Не знаю, чи можна про це говорити, але я частіше чую про це. Володимир Кличко повертається, і він знову збирається вийти в ринг. Все частіше я чую, що він вийде проти великого британського важковаговика. Ні, це не Джошуа чи Ф'юрі – це Ділліан Вайт", - заявив Банс у своєму подкасті на BBC 5 Live Boxing.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.
Володимир Кличко, Getty Images

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Кличко професійно виступав у боксі з 1996 року у важкій ваговій категорії. Він був чемпіоном світу за версіями WBO, IBO, IBF і WBA. У 1996 році Кличко взяв золото на Олімпійських іграх в Атланті. За 21 рік кар'єри Кличко провів 69 боїв, здобувши 64 перемоги (з них 53 нокаутом).

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа оголосив дату бою з Уайлдером.