Колишній укрїнський президент-втікач Віктор Янукович сплачує за оренду будинку, в якому, за словами адвокатів, проживає в російському місті Ростов-на-Дону, 100 тисяч рублів на місяць.

Саме така сума зазначена в реєстрі російської нерухомості, а також в договорі між Януковичем і орендодавцем, копії яких опинилися в розпорядженні видання "Українська правда".

Площа будинку, який орендує Янукович, становить згідно з реєстром 490,1 кв. м. Будинок має три поверхи, а також один підземний поверх. Кадастрова вартість станом на 18 серпня 2012 року становила понад 22 млн рублів.

Адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси Януковича, сказав, що екс-президент укладав відповідні договори про оренду цього будинку ще з 2014 року. Однак журналістам передали лише копії договорів за 2015, 2016 і 2017 роки. Адвокати Януковича стверджують, що ці договори були передані і в ГПУ.

Орендодавцем виступає громадянин Росії Сергій Гончаров, який разом з дружиною Іриною та 32-річним сином Михайлом прописані в будинку за адресою вул. Єременко, 81В.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нещодавно російський пропагандистський канал Лайф відвідував котеджне містечко, де Янукович знімає будинок. Всередину журналістів не пустили.

Як повідомляв сайт Знай.ua, бізнес "родини" Януковича процвітає в Україні.