Помер колишній чемпіон світу за версіями IBF та WBA в другій напівлегкій вазі, американський боксер Роккі Локрідж (44-9, 36 КО). Йому було 60 років.
Як повідомляє ресурс TMZ з посиланням на родичів боксера, Локрідж помер вранці 7 лютого в результаті ускладнень після інсульту. Роккі був відключений від апарату підтримання життєвих функцій за тиждень до смерті.
"З великим болем у серці я кажу вам, що мій батько Роккі Локрідж помер. Все, що він хотів, - це бути в комфорті в своєму будинку з друзями та родиною. Бог покликав його пройти через ворота небес", - повідомив син Роккі.
Локрідж виступав у середині 1980-х років. На професійному рингу провів 53 бої, у 44 з яких переміг, причому, 36 раз Роккі відправляв суперників у нокаут.
У 1984 році Роккі у першому раунді нокаутував легендарного Роджера Мейвезера, дядька Флойда Мейвезера в бою за титул WBA.
Ще будучи боксером, Роккі пристрастився до наркотиків і алкоголю, і втративши все своє майно, став бездомним, відсидів за крадіжку. Від нього відвернулися всі друзі та родичі.
У 2000-х Локрідж пройшов курс лікування від залежності, налагодив стосунки з синами і деякий час працював тренером.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомого американського боксера другого напівлегкого дивізіону Джона Ванметера застрелили у власному будинку, повідомляє BoxingScene.

Джона Ванметера застрелили у власному будинку

За інформацією видання, боксера застрелила 12-річна дитина. Ванметер був екстрено госпіталізований в Меморіальну лікарню Увальде. Там він помер, не приходячи до тями.

Боксер був вдома зі своєю дівчиною, коли в двері почав хтось ломиться. Ванметер пішов розбиратися, а дівчина викликала поліцію.

"По прибуттю поліцейські знайшли труп боксера, який був застрелений 12-річною дитиною. Вбивця був опізнаний свідками і доставлений в центр утримання під вартою неповнолітніх", - повідомляє видання.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.