Сьогодні, 20 березня, мешканці Тернополя стали свідками неприємного інциденту між поліцейськими та жінкою, яка торгувала у невстановленому місці. Копи силою намагалися зігнати продавчиню, за яку вступилися перехожі.

Цей факт зафільмував та виклав на своїй сторінці в Facebook очевидець події Віктор Шемчук.

"Поліція в дії... Затримують жінку за торгівлю у невстановленому місці. Неприємне враження. Не по факту, по суті...", - прокоментував автор відео.

Двоє копів – жінка та чоловік хотіли забрати торговку, проте вона чинила опір. На допомогу жінці миттю збіглися десятки людей. Коли вони намагалися підняти продавчиню з землі, правоохоронці й до них застосували силу, вони штовхали жінок та не зважали на будь-які зауваження.

"Все на захист прав людей з цією метою створено поліцію", - прокоментувала ситуацію користувачка Ольга Юрдига.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Це все на що вони здатні!", - додали інші читачі.

Проте знайшлися й прихильники такого "правопорядку": "Дивно,у нас у Львові в центрі ціла вул.Шпитальна -вулична торгівля...може треба Вашу поліцію до нас?", - написала одна з користувачів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", доки на сході України точиться війна, дехто наживається на цьому. Не дивлячись на масове протистояння, між окупантами та українськими політиками досі триває торгівля.