У суботу, 27 квітня, на арені "Cosmopolitan of Las Vegas" в Лас-Вегасі (США) відбудеться великий вечір боксу, в рамках якого відбудеться бій за участю українського боксера першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг) Віктора Постола. Опонентом 35-річного уродженця Київщини виступить Мохаммед Мімун з Франції.

У головному поєдинку вечора боксу в Лас-Вегасі будуть битися легковаговики Роберт Істер (21-1, 14 КО) – Рансес Бартелемі (27-1, 14 КО), які будуть змагатися за чемпіонський пояс IBO і WBA Regular.

На території США вечір боксу буде транслювати канал Showtime. В Україні бій Постол – Мімун покаже канал Xsport. Орієнтовний час початку поєдинку - ранок неділі, 28 квітня. Імовірно, бій Постола розпочнеться о 06:00 ранку. Переможець дуелі Постол – Мімун отримає можливість битися за статус обов'язкового претендента на пояс WBC в суперлегкій вазі.

Напередодні пройшла традиційна процедура зважування боксерів. Віктор Постол показав на вагах 63,05 кг, а Мохаммед Мімун виявився трохи легше – 62,6 кг

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

На думку букмекерів, у Постола більше шансів на перемогу (1.63 - 20.0 - 2.30).

Віктор Постол раніше виходив у ринг в листопаді 2018 року. У Глазго український боксер одноголосним рішенням суддів переміг турка Сіара Озгула (15-2, 3 КО).

Відзначимо, що в 2015 році українець завоював пояс чемпіона світу за версією WBC, але вже в наступному році втратив його в двобої з американцем Теренсом Кроуфордом, якого деякі експерти вважають кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

Додамо, що абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик 25 травня дебютує в суперважкій ваговій категорії і найближчим часом може зустрітися на рингу з лідерами цієї ваги – Тайсоном Ф'юрі, Деонтейем Уайлдером і Ентоні Джошуа.

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.