У це несила повірити, Денис Лебедєв без бою став чемпіоном світу за версією WBA, йому перейшов чемпіонський пояс Олександра Усика.

Всесвітньою боксерською асоціацією (WBA) було прийнято рішення без бою передати трофей боксеру. Так, чемпіонський пояс у важкій вазі українця Олександра Усика віддали росіянину Денису Лебедєву. Як повідомили у WBA, причиною стало те, що Усик відмовився захищати свій титул, а також змінив вагову категорію.

Лебедєв був чемпіоном WBA, утім не зміг виступити у Всесвітній боксерській суперсерії і був позбавлений поясу, отримавши статус "чемпіона у відпустці". Оскільки Лебедєв повинен був битися з Усиком, йому автоматично віддали чемпіонський пояс WBA. Можливо, комусь здається нечесним такий хід дій, але Всесвітнья боксерська асоціація, мабуть, краще знає, як правильно.

Примітно, що на рахунку 39-річного росіянина нараховується 32 перемоги і дві поразки. Цікаво, що 23 з перемог він здобув нокаутом. Востаннє Лебедєв виходив на ринг у листопаді минулого року, тоді він переміг американця Майка Вілсона згідно рішення суддів.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Варто нагадати, що Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Олександра Усика.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Усика позбавили усіх титулів. В оновленому рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) прізвище Усика більше не значиться навпроти титулів чемпіона світу за чотирма найпрестижнішими версіями в крузервейті.