Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) назвав умову реваншу з чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО).
"У мене є спеціальне послання для WBC, який підтримував мене під час повернення в ринг і завжди добре до мене ставився. Маурісіо Сулейман (президент WBC), я бачив твою пропозицію про організацію мого бою проти Ділліана Уайта за звання обов'язкового претендента на титул організації.
Мені дуже приємно, але в мене є інша пропозиція. Незважаючи на рішення суддів, я все одно переміг Уайлдера, світ знає про це. Я пропоную організувати мій бій проти Уайта за діамантовий пояс WBC, а не за право бути обов'язковим претендентом", - заявив Ф'юрі.

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.