Американський боксер Деонтей Уайлдер захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради в суперважкій вазі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у 12 раундовому поєдинку, який пройшов у Нью-Йорку, Уайлдер виграв у співвітчизника Домініка Бризіла нокаутом у ж першому раунді.

Таким способом боксер, вже вдев'яте захистив свій пояс чемпіона світу, яким володіє з 2015 року. При цьому 33-річний боксер ще не знає гіркоти поразки на професійному рингу.

Відзначається, що на його рахунку 41 перемога, причиму 40 були досягнути завдяки нокауту, одна нічия.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Варто нагадати, що президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман заявив, що WBC розгляне погрози чемпіона світу Деонтея Уайлдера (40-0-1, 39 КО) вбити в рингу Домініка Бризіла (20-1, 18 КО).

"Слова Уайлдера викликають жаль і йдуть врозріз з ідеєю боксу. Знаю Деонтея давно і такі висловлювання його не красять. Його метафори суперечать етичному кодексу WBC. Ми розглянемо його висловлювання", - написав Сулейман у своєму Twitter.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) назвав умову реваншу з чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО). "У мене є спеціальне послання для WBC, який підтримував мене під час повернення в ринг і завжди добре до мене ставився. Маурісіо Сулейман (президент WBC), я бачив твою пропозицію про організацію мого бою проти Ділліана Уайта за звання обов'язкового претендента на титул організації.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) пригрозив британському промоутеру Едді Хірну, який назвав його наступного суперника Тома Шварца слабким боксером.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести бій з володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) вже в грудні.

Порошенко йде в Раду, щоб уникнути в'язниці. Доній